Nästa VPN till Iphone

VPN är nu vanligt för att få tillgång till Internet på ett säkert sätt. I Indonesien 41 procent av Internet-användare använder VPN, det är 39 procent i Thailand, 36 procent i hela Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Brasilien och Turkiet. Av Kinas 649 miljoner internetanvändare använder 29 procent VPN – det är cirka 190 miljoner människor. Över hela världen växer VPN-användningen.

Också växande – smartphone användning. Fler människor ansluter till Internet via smartphones än någon annan enhet. Regeringar, brottslingar och alla människor du hellre håller dig borta från att veta detta, så det heta målet nu är smartphone.

10 Bästa VPN för Sverige

Om du har följt nyheterna – även på distans – du skulle komma ihåg fallet med att låsa upp en terrorist iPhone. Tja, 46 procent av iPhone-användare backade Apples vägran att låsa upp den iPhone, mot 35 procent som ville ha det olåst. Galet va?

Poll resultat visar “en konsekvent önskan från amerikanerna att hålla sin telefon, Internet-kommunikation och andra data privata.” Specifikt vill folk inte ge regeringen denna tillgång. Faktum är att 55 procent av de tillfrågade anser att regeringen skulle dra nytta av https://vpns.se och spionera på dem om de kunde låsa upp iPhone.

I mars 2017 skrev den amerikanska senaten in ett lagförslag som gav Internetleverantörer rätt att sälja dina data till annonsörer utan ditt medgivande. Det ser enligt min mening ut som en validering för människors rädsla. Om du fortfarande tänker kryptering är några mörka praxis, hur skulle du älska att veta att FN faktiskt uppmuntrar det?

Oavsett om du ställde dig på Apple på iPhone saga eller inte, samtycke innan du säljer av dina privata data bör vara standard, eller hur?

Å andra sidan finns det verklig fara där ute med dataintrång. Även bankerna satsar miljarder dollar på det. Bank of America säger att det har en obegränsad budget för det. Så vad är “det”?

Cybersäkerhet.

Det är det enda objektet som befaller en obegränsad budget från bankerna. JP Morgan höjde sina cybersäkerhetsutgifter med 100 procent under 2016, från 250 miljoner dollar föregående år till 500 miljoner dollar.

Tur för dig, behöver du inte en “obegränsad” budget för att hålla sig säker på nätet. Om än, du behöver den bästa säkerheten. Med en bra VPN (och lite sunt förnuft) du kommer att vara säker – särskilt om du har en iPhone.