Lustgas i förlossning – de verkliga erfarenheterna av mödrar

“I halsen av sammandragningar klättrade jag in i leveransbädden. Som en första behandling för smärtan delade barnmorskan ut en syremask. Lustgas, ta ett djupt andetag, barnmorskan uppmanade. Jag andades.

Jag började bli lätt på skolparty, må bra. Det gjorde inte ont längre. Filt … underbart? Windows skärmsläckare bekant från 90-talet började dansa i deras ögon.

Jag skrattade. Jag berömde barnmorskan runt drogerna: ‘f-u du är ett proffs! Min kompis var helt söndersliten.”

Kvinna, 32

“Jag var beredd att försöka skratta lustgas vid min första födelse. I slutändan ville jag inte ens höra det föreslog – jag ville bara ha lite integritet.

Vid den andra födelsen kände jag mig så obekväm vid sex inches att jag gick med på att försöka. Jag blev positivt överraskad. Lustgasen tog det värsta bladet ur smärtan, och det gjorde det ett tag framåt innan jag fick epidural.”

Kvinna, 29

“Vid mitt första barns födelse klämde jag en Lustgasmask över mitt ansikte som om det var min sista utväg. Vid någon tidpunkt i födelsen var jag säker på att min man bara var lugnt och tittade på Facebook, inte fokuserade alls på förlossning eller uppmärksammade mig: en första gångs födelse som brändes i arbetet.

Jag snappade på min man om hur upprörande det är att sociala medier när någon försöker föda. I verkligheten var min man alltid bredvid mig och där för mig så gott han kunde.

Källa: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.